Bakica zujica :)

Broj postova: 430 Join date: 20.01.2009 Age: 17 Lokacija: ljeva s desne strane
 | Naslov: Re: druzenje i alkohol.......kaj naj vise volite s ekipom pit kad izidete van?! xD čet lip 18, 2009 5:49 pm | |
| ne kuzim ja vas..  |
|
DJ-BLACK

Broj postova: 45 Join date: 22.06.2009 Age: 21 Lokacija: Rijeka !
 | Naslov: Re: druzenje i alkohol.......kaj naj vise volite s ekipom pit kad izidete van?! xD pon lip 22, 2009 1:43 am | |
| Kad s ekipom ideš van a želiš se napit, ako nemaš previše para baš i nemaš neki izbor.. Uglavnom bambus i pive iz dučana.. Popiješ negdje uz muziku na gatu il parku.. I onda odeš u kafić, disko popiješ pivu i budeš cijelu noć.. :-) |
|
BANN

Broj postova: 369 Join date: 19.01.2009 Age: 21 Lokacija: u tvojoj masti
 | Naslov: Re: druzenje i alkohol.......kaj naj vise volite s ekipom pit kad izidete van?! xD pet srp 10, 2009 6:28 pm | |
| heheh naj bolje je tak s ekipicommmm
jao nema mi boljeg kad u orahovici ja matkeic ivonkec i barabic se skupickamo i ljepo se za izlazak podmazemo hehehheh _________________ moZdha nisam zgodnA aLLi IMaM ono nest0!!!!
diraj. diraj m3 p0Lako..... hAjd33333 d!raJ t0 j3 slAtk0
|
|
(:Čokolada:)

Broj postova: 285 Join date: 20.01.2009 Age: 20 Lokacija: Na tebi xPp
 | Naslov: Re: druzenje i alkohol.......kaj naj vise volite s ekipom pit kad izidete van?! xD pet srp 10, 2009 7:40 pm | |
| hahahah... da.. mi pijemo vino na sve načine. sa svime, i bilo koje, osim ribara.. pije se i piva,ali nije baš zgodno jer mi se brzo pripiša,a ne da mi se stalno ić do kučice iza koje pišamo kolektivno,.. a onda u discu red bull vodka, juice vodka il tak neš..  |
|