| | zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
azariel

Broj postova: 313 Join date: 19.01.2009 Age: 28 Lokacija: zagreb
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet sij 22, 2009 9:43 am | |
| pa ako nema na pici nema ni na jeziku ja smart  |
|
 | |
BANN

Broj postova: 369 Join date: 19.01.2009 Age: 21 Lokacija: u tvojoj masti
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet sij 22, 2009 6:59 pm | |
|  kakve to ima veze s vezom kakve to veze ima s temom kakve to veze ima s kojom vezom ?? |
|
 | |
(:Čokolada:)

Broj postova: 285 Join date: 20.01.2009 Age: 20 Lokacija: Na tebi xPp
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet sij 22, 2009 8:31 pm | |
| pa neznam bash al ne bi rekla uvek je dobro imat nekikondom na stranu tj cura... mada shto se mene tiche ima pilula ai iskreno seks sa kondomom ne volim, :S  |
|
 | |
zmaj

Broj postova: 101 Join date: 19.01.2009
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet sij 22, 2009 10:39 pm | |
| sviđa mi se kako alexsis dobro razmišlja  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet sij 22, 2009 10:42 pm | |
| hehe hvaja al bar tak ja mislim prirodno je prirodno i nema ljepsheg al dapache ne sa bilo kog tak  :D:D |
|
 | |
kendaca

Broj postova: 8 Join date: 17.06.2009
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? sri lip 17, 2009 1:04 pm | |
| slazem se s borisom kome je bitno neg ga ima  |
|
 | |
.::Tina::.

Broj postova: 151 Join date: 16.06.2009 Age: 21
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? čet lip 18, 2009 9:43 pm | |
| ja mislim da to moraju kupovat i jedni i drugi..mada bi ja prije rekla-ako se hoćeš jebat,kupi ga..al šta ćemo..moramo i mi kupovati.. ..bolji je sex bez kondoma..ne bolji..puno bolji..tak daa..jebite se bez ali pamet u glavu i neka vadi prije vremena..  |
|
 | |
Bakica zujica :)

Broj postova: 430 Join date: 20.01.2009 Age: 17 Lokacija: ljeva s desne strane
 | |
 | |
DJ-BLACK

Broj postova: 45 Join date: 22.06.2009 Age: 21 Lokacija: Rijeka !
 | Naslov: Re: zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? pon lip 22, 2009 1:11 am | |
| E dobra tema ! Meni cura isto stalno govori da ja idem kupit kondome.. A ja neki put kažem ne odi ti zašto bi ja kad možeš i ti.. Mislim kakav je tu bed.. To je normala.. Al ipak curama je to bed nekakav.. I to će uvijek bit tako jbg.. :-) |
|
 | |
| | zasto vecina djevojki misli da je kupovanje kondoma "muska obaveza" slazete li se s tim?? | |
|